Workshop New Energy Carriers in Road Tunnels

21/02/2019
Op 21 februari (van 09.00-17.00 uur) organiseert het KPT samen met ITA COSUF en PIARC een internationale Workshop New Energy Carriers in Road Tunnels.
Deze bijeenkomst is bedoeld voor alle geïnteresseerde tunnelprofessionals in binnen- en buitenland en zal plaatsvinden in het Van der Valk Hotel in Utrecht (Winthontlaan 4-6).

Op deze dag zullen de volgende drie sessies aan de orde komen:
– sessie 1: veilige exploitatie van ondergrondse weginfrastructuur/tunnels;
– sessie 2: perspectief van de hulpdiensten;
– sessie 3: uitgevoerde onderzoeksprojecten (Suveren) en toekomstige onderzoeksbehoeften;
– sessie 4: andere projecten en toekomstige behoeften.

Deze dag is voor een internationaal breed publiek. De aanwezige informatie in binnen- en buitenland over de uitdagingen van nieuwe energiedragers in ondergrondse weginfrastructuur zal worden gedeeld. Aan het eind van de dag zullen de belangrijkste kwesties voor tunnelbeheerders, veiligheidsbeambten, hulpdiensten en overheidsinstanties in beeld zijn gebracht. Ook zal een lijst met urgente onderzoeksbehoeften uit een expert-meeting, voorafgaand aan deze dag, worden voorgelegd. Dit is van belang voor de deelnemers die op zoek zijn naar antwoorden op vragen over elektrische en waterstofvoertuigen in wegtunnels.

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via een email naar info@kennisplatformtunnelveiligheid.nl

Deze dag wordt – zoals gezegd – vooraf gegaan door een expert-meeting op 20 februari 2019 georganiseerd door ITA COSUF. Het actuele programma van de expert-meeting op 20 februari en de workshop op 21 februari vindt u hier.