Tom van Tintelen

“Mijn hele werkzame leven ben ik al actief in de industriële automatisering waarin ik hardware en software heb ontwikkeld voor een breed scala aan (real-time) besturings- en inspectiesystemen.” zegt Tom van Tintelen, consultant bij Don Bureau. Later is Tom meer opgeschoven naar de procesmatige kant waarin hij ook de niet-technische aspecten van industriële automatisering heeft leren kennen en beheersen.

Sinds de bouw van de Tweede Coentunnel is Tom actief geworden in de wereld van de tunneltechnische installaties. Hij is intensief of vanaf de zijlijn betrokken geweest bij alle tunnels in Nederland. De focus heeft daarbij met name gelegen op functionaliteit, integraliteit en systeemarchitectuur. In zijn huidige rol ondersteunt hij opdrachtgevers in het renoveren en de instandhouding van hun assets.

Het “pak” van expert Civiel/TTI binnen het KPT zit Tom als gegoten: “Enerzijds vind ik het erg leuk om me in een breed scala aan vraagstukken te verdiepen en anderzijds deel ik graag kennis met vakgenoten uit diverse disciplines. Diversiteit en interactie, daar word ik vrolijk van!”